07:17 07.04.2022

Економіка країни має стабілізуватися

2 хв читати
Економіка країни має стабілізуватися

Президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність стабілізації економіки.

За словами глави держави, зараз необхідно зробити все можливе, щоб максимально відновити роботу підприємств, торговельну діяльність, а також реанімувати малий та середній бізнес на всій території України, де це є безпечним і можливим.

"Економіка – це також фронт, на якому ми боремося за нашу свободу, за нашу державу, за наших людей. Тому потрібно постійно шукати шляхи, щоб адаптуватися до обставин, що змінюються", - заявив Зеленський у відеозверненні в ніч на четвер.

Він додав, що представникам центральної влади, чиновникам, керівникам місцевого рівня, політичним та бізнес-спільнотам слід бути "максимально креативними та сміливими у вирішенні економічних питань".

"Ми маємо всі разом знайти необхідні ідеї, необхідні рішення, щоб економіка країни стабілізувалася", - зазначив президент.

Як зазначив глава держави, якщо для відновлення економіки потрібно переміщати підприємства до певних районів, оновлювати законодавство, надавати бізнесу більше простору для розвитку, то депутатам необхідно робити це якнайшвидше.

Він також закликав керівників громад там, де немає загрози бойових зіткнень на землі, зробити все можливе, щоб люди поверталися та працювали.

"Щоб економічні процеси перезапускалися. Щоб нормальне життя відновлювалося – настільки, наскільки це дозоляє безпека. Це стосується всієї горизонталі місцевої влади – мерів, депутатів міських та обласних рад. Шукайте рішення для кожного району, для кожної області! Разом із урядом, разом із нами, з Офісом Президента, разом із депутатами Верховної Ради. Економіка, яка працює – це так само важливо, як і наша хоробра, міцна армія", - сказав Зеленський.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА