13:56 17.12.2021

GIZ Ukraine анонсує конкурс грантів для органів місцевого самоврядування щодо підтримки МСП

2 хв читати

GIZ Ukraine запрошує органи місцевого самоврядування до участі у конкурсі грантів щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва (МСП), повідомило агентство на сторінці в Facebook у п’ятницю. 

Цей грантовий конкурс є частиною проєкту «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», одним із завдань якого є стимулювання сталості та розвитку систем підтримки МСП у містах та мережах місцевих громад України.

Згідно повідомляення, метою конкурсу є підтримка органів місцевого самоврядування у впровадженні проєктів/заходів, які є частиною діючих місцевих програм/планів дій, спрямованих на розвиток малого та середнього підприємництва. А саме на розвиток підприємницьких знань та підприємницької культури, покращення доступу МСП до національних та міжнародних ринків, впровадження інновацій та залучення коштів від трудових мігрантів та української діаспори за кордоном у якості інвестицій у створення/розвиток МСП.

Цільова аудиторія (заявники): органи місцевого самоврядування громад з діапазоном населення від 100 000 до 250 000 мешканців; а також неформальні мережі територіальних громад, які сукупно мають не менш ніж 100 000 населення.

Максимальна сума гранту для кожної громади-переможця: 2 млн грн. Орієнтовна кількість грантів цього конкурсу: 15.

Власний внесок від громади-заявника не менш ніж: 10% у грошовій чи іншій формі. Мова подання заявок: українська з обов’язковим перекладом англійською. Кінцевий термін подання заявок: 12:00, 31.01.2022.

Детальні роз’яснення щодо грантового конкурсу та аплікаційна форма https://bit.ly/3ESs28V

  Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (Німецьке товариство міжнародного співробітництва) — німецьке агентство з розвитку зі штаб-квартирою в Бонні та Ешборні, що надає послуги у сфері міжнародного співробітництва у сфері розвитку. В Україні діє за дорученням п'яти німецьких міністерств, Європейського Союзу, а також урядів Великої Британії та Швейцарії.

Проєкт «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується GIZ. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства – Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові, Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА