07:55 08.12.2021

Двоє п'яних мешканців Харківщини викрали автомобіль і збили пішохода, постраждалий третю добу непритомний

2 хв читати
Двоє п'яних мешканців Харківщини викрали автомобіль і збили пішохода, постраждалий третю добу непритомний

Поліція викрила двох мешканців Чугуївського району Харківської області, які у стані алкогольного сп'яніння на викраденому автомобілі збили пішохода та втекли з місця ДТП.

"26-річній молодій людині повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами у стані сп'яніння) КК України. 16-річному хлопцеві повідомлено про підозру за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

Аварія сталася вночі 5 грудня. Близько 5:00 до чергової частини надійшло повідомлення від медиків про те, що на трасі між Чугуєвом та с.Малинівка виявлено збитого пішохода з численними тілесними ушкодженнями. Потерпілим виявився 19-річний хлопець. Зараз він непритомний в одній із харківських лікарень.

Поліцейські встановили, що 16-річний хлопець підробляв на мийці, взяв ключі від автомобіля без дозволу власника та поїхав кататися разом зі своїм 26-річним товаришем. Вони пили алкогольні напої та по черзі вели машину. Близько 3:00 вони переїхали міст із Чугуєва до Малинівки і під час руху старший із них, який був за кермом, побачив пішохода, якого ударом відкинуло на узбіччя. Зрозумівши, що вони вчинили ДТП, викрадачі повернулися до Малинівки та кинули машину у посадці за селищем.

Старшому підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою молодшому підозрюваному.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА