10:15 11.11.2021

У 4 областях України кількість одужалих від COVID-19 за добу перевищила кількість захворілих

2 хв читати
У 4 областях України кількість одужалих від COVID-19 за добу перевищила кількість захворілих

Кількість українців, які одужали від коронавірусної інфекції COVID-19 за минулу добу, встановила рекорд від початку нової хвилі пандемії, що виникла в липні поточного року, і становить 18 тис. 896 випадків, проте все ще менше, ніж у попередню хвилю, коли цей показник перевищував 20 тис. випадків на добу, повідомляється в Системі моніторингу поширення епідемії коронавірусу на сайті Апарату Ради національної безпеки і оборони України (РНБО).

При цьому кількість одужалих перевищила кількість захворілих у чотирьох областях України: Львівській, Донецькій, Рівненській і Луганській. В решті областей ситуація протилежна. В Луганській області встановлено рекорд добового одужання від COVID-19 з початку пандемії (806 випадків).

Лише в Івано-Франківській області встановлено рекорд добової захворюваності COVID-19 від початку пандемії (1 тис. 454 випадки). Рекорд добової смертності не встановлено за минулу добу в жодній з областей.

У Києві за добу на COVID-19 захворіли 2 тис. 2 людини (що є третім результатом від початку пандемії (після 3 квітня, коли було 2 тис. 53 випадків, і 3 листопада, коли випадків було 2 тис. 24), помер 51 інфікований (після рекордних 73 випадків днем раніше) і одужали 1 тис. 434, що є максимальним показником у поточну хвилю пандемії, але істотно поступається показникам травня-червня поточного року.

При цьому в Києві більше хворих на COVID-19 за добу, ніж у будь-якій українській області. Понад 1,5 тис. випадків захворювання за добу також у Харківській та Дніпропетровській областях (1 тис. 550 та 1 тис. 999 відповідно). Померлих від COVID-19 за добу більше ніж 50 випадків також в Одеській (71) і Дніпропетровській (68) областях. Одужали за добу більше, ніж у Києві, у Дніпропетровській (1 тис. 689 осіб) та Львівській (1 тис. 463 особи) областях.

У Києві наразі на COVID-19 хворіють 30 тис. 454 людини. Більше - у Харківській (37 тис. 295), Одеській (50 тис. 551), Дніпропетровській (38 тис. 657), Львівській (35 тис. 286), Запорізькій (35 тис. 567) областях. Менше ніж 10 тис. хворих у Закарпатській (7 тис. 178) та Кіровоградській (3 тис. 250) областях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Форум "Інклюзивне відновлення громад" відбувся в Києві

Жителям прикордоння на Сумщині рекомендують утриматися від відвідування кладовищ

Росіяни скинули КАБи на Херсонську область, є загиблий

Ворог посилив наступальні дії на авдіївському, куп'янському, бахмутському напрямках, широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає - ОСУВ "Хортиця"

У неділю в Україні невеликий дощ прогнозується лише в північних областях

СБУ оголосила набір до ЦСО "А"

Російська армія демонструє нездатність застосовувати боєприпаси по намічених цілях - британська розвідка

На Харківщині тривають бої за н.п. на прикордонні, які перебували в "сірій зоні", українські захисники отримують підкріплення і стабілізують смугу

Понад 1,6 тис. абонентів залишилися без газу в Харківській області через обстріли РФ - Міненерго

ГУР МО України ідентифікувало російських військовослужбовців, які обстрілюють Україну "Кинджалами"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА