11:04 05.11.2021

Кличко звільнив заступника голови КМДА Густєлєва через затяжне будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу

2 хв читати
Кличко звільнив заступника голови КМДА Густєлєва через затяжне будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу

Міський голова столиці Віталій Кличко звільнив заступника голови Київської міської державної адміністрації Олександра Густєлєва через затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Про це мер заявив під час засідання колегії КМДА, повідомляє прес-служба Кличка.

"Сьогодні без попередження заїхав подивитися, що відбувається на Подільсько-Воскресенському мостовому переході. А там, скажу прямо, мало що відбувається. Хоча регулярно чую запевнення профільного заступника, що міст наприкінці року "поїде". Але обіцянки залишаються обіцянками, а нам потрібен результат! Усе, що було потрібно, щоб завершити роботи для запуску автомобільного руху, було забезпечено, і фінансово, і організаційно. При цьому заступник, який відповідає за об'єкт, не зміг раціонально організувати роботу і кожного разу божився, коли ми виїжджали на об’єкт, що все робиться і рухається до завершення. Я сьогодні поїхав туди сам і побачив, що картина – не райдужна…", - розповів Кличко.

Для завершення будівництва необхідно змінити керівництво проекту, упевнений міський голова столиці.

"І я ухвалив рішення про звільнення профільного заступника, який публічно мені обіцяв, що ми запустимо авторух наприкінці цього року, – Олександра Густєлєва. Олександре Олександровичу, щоб не водити юридичних хороводів, чекаю на вашу заяву. Тут уже реально немає про що дискутувати. І чекаю на нараду відповідальних фахівців – транспортного департаменту, представників підрядника та всіх інших, хто долучений до запуску об'єкта. Будемо оперативно вирішувати, як ми рухаємося далі", – наголосив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА