08:13 08.10.2021

Правоохоронці встановлюють обставини смерті нардепа Антона Полякова

1 хв читати
Правоохоронці встановлюють обставини смерті нардепа Антона Полякова

У ніч на п'ятницю в таксі стало погано народному депутату Антону Полякову, під час надання медичної допомоги він помер. Поліція відкрила кримінальне провадження, повідомив відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні, 8 жовтня, до поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби", -йдеться в повідомленні на сайті відомства в п'ятницю вранці.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

У поліції наголосили, що на місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та судово-медичний експерт.

Правоохоронці здійснюють усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлено на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "Природна смерть".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА