18:11 15.08.2021

Тіло мера Кривого Рогу Павлова було знайдено на веранді його будинку, розпочато кримінальне провадження - Нацполіція

2 хв читати
Тіло мера Кривого Рогу Павлова було знайдено на веранді його будинку, розпочато кримінальне провадження - Нацполіція

У Національній поліції України підтверджують інформацію про загибель мера Кривого Рогу Дніпропетровської області, екс-нардепа, члена партії "Опозиційна платформа – за життя" Костянтина Павлова і повідомляють про відкриття кримінального провадження.

"Поліція встановлює обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження", – повідомляється на сторінці Нацполіції у Facebook у неділю.

У повідомленні уточнюється, що кримінальне провадження відкрито за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

За даними відомства, відповідне повідомлення в поліцію надійшло 15 серпня близько 16:00. "За попередньою інформацією, тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявлено на веранді власного будинку. На місці працюють правоохоронці, триває обстеження домоволодіння, встановлюються свідки події. Поліція з'ясовує всі обставини", - йдеться в повідомленні.

На місці події перебувають керівник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, начальник Криворізького районного управління поліції, слідчо-оперативні групи та криміналістична лабораторія. Також виїхала слідчо-оперативна група центрального апарату Національної поліції.

Як повідомлялося, раніше про вбивство Павлова повідомив народний депутат і співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович, а також генеральний продюсер телеканалу "112 Україна", екс-кандидат у нардепи від ОПЗЖ Артем Марчевський.

ЗМІ повідомили, що Павлов, за попередніми даними, вчинив самогубство у власному будинку в с.Вільне Криворізького району Дніпропетровської області, а поруч з його тілом знайдено рушницю. На опублікованих в соцмережах знімках з місця події видно, що загиблий лежить на порозі свого приватного будинку при відкритих дверях.

Рабінович заявив, що не вірить у попередню версію про самогубство Павлова. За словами Марчевського, Павлов знайдений з вогнепальним пораненням у голову.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА