16:32 23.07.2021

Доцента кафедри одного з київських вишів судитимуть за розбещення малолітньої

2 хв читати
Доцента кафедри одного з київських вишів судитимуть за розбещення малолітньої

Київські правоохоронці направили до суду обвинувальний акт щодо 54-річного чоловіка за фактом вчинення розпусних дій стосовно 12-річної внучки своєї знайомої, з якою він познайомився під час спільного відпочинку на Русанівському пляжі, повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури у п'ятницю.

"Отримавши мобільний номер телефону дівчинки, чоловік розпочав із нею листування в месенджері Viber. Шляхом переконань та обіцянок, чоловік неодноразово умисно застосовував у листуванні дії сексуального характеру, які полягали у пересиланні малолітній фото та відеоматеріалів порнографічного характеру, а також просив дівчинку надсилати йому фото та відео її оголеного тіла для задоволення власної статевої пристрасті", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік неодноразово наголошував дівчинці про те, що їхнє спілкування є секретним, про яке не мають знати дорослі, оскільки "вони одразу її покарають та позбавлять телефону, доступу в інтернет і почнуть її обмежувати у всьому".

"Незабаром 12-річна дівчинка розповіла про все матері, яка одразу звернулася до правоохоронців. Під час слідства вдалося вчасно провести необхідні слідчі дії та підтвердити слова малолітньої потерпілої", - повідомляють у поліції.

Там уточнюють, що до злочину причетний доцент кафедри одного з державних вишів міста Києва. Згідно з висновком судової психолого-психіатричної експертизи чоловік під час скоєння злочину міг усвідомлювати свої дії та керувати ними.

"Наразі обвинувальний акт направлений до Дніпровського районного суду м. Києва для розгляду по суті. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років", - резюмують у прокуратурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА