15:20 11.07.2021

У Харкові потонув підліток

1 хв читати
У Харкові потонув підліток

У Харкові в Петренківському озері потонув підліток (2004 р.н), що купався у водоймі зі своїм товаришем.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Харківській області, повідомлення про інцидент надійшло в суботу, о 15:38, проте дістати тіло хлопця вдалося тільки в неділю.

"Люди з берега побачили, що один з хлопців почав тонути і звернулися до чергових на рятувальному посту КУ "Водно-рятувальна служба". Одного з хлопців вдалося врятувати, а інший потонув. 11 липня о 9:50 водолази Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування підняли тіло загиблого хлопця", - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, нещасний випадок стався, коли підліток спробував врятувати приятеля, який зісковзнув з надувного м'яча у воду.

"17-річний підліток з товаришем плавали на надувному м'ячі у водоймі. 14-річний хлопець зісковзнув з м'яча і почав тонути. Товариш намагався йому допомогти, але сам пішов під воду", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА