18:16 09.07.2021

Мінторг США вніс до "чорного списку" три компанії і трьох фізосіб з РФ - документ

1 хв читати
Мінторг США вніс до "чорного списку" три компанії і трьох фізосіб з РФ - документ

Мінторг США вніс до "чорного списку" трьох фізичних і трьох юридичних осіб з Росії за залученість у діяльність, що суперечить, на думку Вашингтона, національній безпеці США, свідчать дані бази Федерального реєстру.

В опублікованому там документі пояснюється, що в "чорний список" потрапляють організації та особи, які "залучені в діяльність, що суперечить національній безпеці або інтересам зовнішньої політики Сполучених Штатів".

Зокрема, в списку Мінторгу фігурують Андрій Кузнєцов, Дмитро Кравченко і Маргарита Кузнєцова. Серед компаній - ТОВ "Тесон", ТОВ "Трейд-Компонент" і група компаній "Радіант".

Обмеження на видачу ліцензій цим компаніям в США вступають в силу 12 липня.

Вашингтон вважає, що перераховані вище компанії та особи "намагалися закупити товари в США для діяльності, що суперечить інтересам національної безпеки і зовнішньої політики Вашингтона". Зокрема, ТОВ "Тесон", група компаній "Радіант" і ТОВ "Трейд-Компонент", на думку Мінторгу США,"беруть участь у закупівлі електронних компонентів американського виробництва, ймовірно, в рамках реалізації російських військових програм".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА