17:55 28.05.2021

Українська фабрика "ТК-Стиль" пошиє 10 тис. курток для кінної поліції Німеччини

2 хв читати
Українська фабрика "ТК-Стиль" пошиє 10 тис. курток для кінної поліції Німеччини

Швейна фабрика "ТК-Стиль" (Чернігів), що входить до структури групи компаній "Текстиль-Контакт", на початку червня поточного року планує завершити відвантаження майже 10 тис. курток (7 тис. чоловічих і 2 900 жіночих) на адресу кінної поліції Німеччини, повідомив засновник "ТК-Груп" Олександр Соколовський.

"Тепер, якщо зустрінете в Німеччині кінних поліцейських, можете попросити їх передати привіт Україні! У грудні 2020 року нашій швейній фабриці "ТК-Стиль" вдалося отримати дуже непросте замовлення на пошиття курток для кінної поліції Німеччини, і з середини березня 2021 року команда фабрики почала їх активно відшивати", - написав Соколовський на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, кожна одиниця виробу перебуває на суворому контролі. Куртки багатодетальні, зі складною технологічною обробкою та з великою кількістю різноманітної фурнітури.

"Оскільки замовлення з підвищеною вимогою до якості й точності виготовлення, то протягом усього часу, доки його відшивають, на фабриці перебувають представники замовника", - зазначив Соколовський.

При цьому він висловив сподівання, що "і нашому МВС згодимося колись".

Швейна фабрика "ТК-Стиль" спеціалізується на пошитті верхнього одягу, плечових і поясних виробів, на ній працює понад 150 людей.

"Текстиль-Контакт", одна з найбільших торговельно-виробничих груп на ринку легкої промисловості України, заснована в 1995 році і на сьогодні представляє холдинг, що об'єднує різні напрями активів: оптова і роздрібна торгівля, імпорт тканин, фурнітури і домашнього текстилю, виробництво тканин, а також пошиття спецодягу (зокрема військового обмундирування), медичних виробів.

Асортиментний ряд - понад 30 тис. видів тканин із 27 країн світу і 20 тис. найменувань товарів у категоріях: фурнітура, пошив одягу, декор і домашній текстиль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА