15:44 28.05.2021

У Японії продовжили режим НС через COVID-19

1 хв читати
У Японії продовжили режим НС через COVID-19

Влада Японії продовжила режим надзвичайного стану у великих містах країни через ситуацію з коронавірусом COVID-19, повідомляє агентство Bloomberg.

"Із середини місяця кількість заражених у країні знижується, але ситуація все ще непередбачувана", - цитує Bloomberg прем'єр-міністра країни Йосіхіде Сугу.

За інформацією агентства, режим НС триватиме до 20 червня.

У Японії досі існують побоювання щодо епідеміологічної безпеки на час проведення Олімпійських ігор, а результати опитувань громадської думки свідчать, що більшість японців виступають проти проведення Ігор цього літа на тлі боротьби з четвертою хвилею коронавірусу й повільних темпів вакцинації: від COVID-19 в Японії поки що прищепили трохи більше ніж 5% населення.

Як повідомлялося, газета Asahi Shimbun - офіційний партнер Олімпійських ігор 2020 року в Токіо – закликала уряд Японії скасувати Ігри у зв'язку з поширенням у країні коронавірусної інфекції.

Проте генсек кабінету міністрів Японії Кацунобу Като заявив журналістам, що попри розширення режиму надзвичайного стану через COVID-19 у низці регіонів країни уряд Японії вживає всіх заходів для гарантування безпеки Олімпіади.

Згідно з даними статистичного сайту Worldometers, загалом від початку пандемії в Японії коронавірусом заразилися понад 729 тис. людей, більше ніж 12,6 тис. інфікованих померли. Одужали більше ніж 650 тис. осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА