07:11 04.05.2021

Обвалився міст на автодорозі Львів-Луцьк, ніхто не постраждав

2 хв читати
Обвалився міст на автодорозі Львів-Луцьк, ніхто не постраждав

На автодорозі "Львів-Луцьк" 3 травня обвалився міст, постраждалих немає, повідомила прес-служба Національної поліції України.

"Водії, у селі Гайок, Кам'янко-Бузького району, Львівської області стався обвал шляхопроводу. Тож автодорога Н-17 Львів - Луцьк на цій ділянці не проїзна", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що організовано об'їзд за схемою (напрямок зі Львова): необхідно доїхати до Кам'янки-Бузької, там здійснити поворот наліво і потім - автодорогою Т-14-25 до Жовкви, після чого дорогою Р-15 у Червоноград, потім дорогою Т 14-10 до міста Радехів. А далі - за звичайним маршрутом.

У зворотному напрямку діє та сама схема руху.

Також повідомляється, що вантажівки будуть направляти на автодорогу М-06 Київ - Чоп.

Про інцидент повідомив також депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, зазначивши, що в результаті обвалу ніхто не постраждав.

Разом із тим, Зінкевич не рекомендує їхати через с. Сілець – м. Добротвір. "Дорога практично польова з дійсно глибокими вибоїнами", - зазначив він.

За даними "Укравтодору", мостовий перехід через річку Західний Буг на автомобільній дорозі Н-17 Львів - Радехів - Луцьк був побудований у 1960 році і відтоді жодного разу капітально не ремонтувався.

"Понад п'ять років штучна споруда перебувала в передаварійному стані. Минулого року міст був включений до списку Національної програми відновлення мостів - реконструкція переходу була запланована цього року. Роботи повинні початися вже в найближчі місяці", - зазначають в "Укравтодорі".

У 2020 році Служба автомобільних доріг у Львівській області провела тендер на виготовлення проектно-кошторисної документації, переможцем якого стала компанія ТОВ СІНК ПЛЮС МІКК, орієнтовна вартість реконструкції мосту - 74 млн грн.

"Проект реконструкції вже найближчим часом буде представлений техраді "Укравтодору" і секції №5 ДерждорНДІ. Після цього буде оперативно визначено підрядника і в максимально короткі терміни розпочнуться будівельні роботи", - зазначають в "Укравтодорі".

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА