06:46 20.04.2021

Політичні радники нормандської четвірки підтвердили прагнення дотримуватися режиму припинення вогню

1 хв читати
Політичні радники нормандської четвірки підтвердили прагнення дотримуватися режиму припинення вогню

Політичні радники нормандської четвірки підтвердили за підсумками зустрічі 19 квітня в режимі відеоконференції своє прагнення до дотримання режиму припинення вогню на Донбасі, повідомила українська делегація в Тристоронній контактній групі (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі.

"Головним питанням зустрічі політичних радників нормандської четвірки стало обговорення практичних кроків, необхідних для дотримання режиму повного і всеосяжного припинення вогню. Всі сторони підтвердили своє прагнення до дотримання режиму повного і всеосяжного припинення вогню", - повідомляється на сторінці Української делегації в ТКГ у Facebook.

Зазначається, що під час засідання, "навіть прозвучала цікава пропозиція провести наступну зустріч політичних радників безпосередньо на лінії розмежування з метою прийняття необхідних рішень у конкретних умовах".

Відповідні рішення, які б могли вдосконалити механізм контролю за дотриманням режиму припинення вогню, політичні радники доручили опрацювати в робочій підгрупі з безпеки ТКГ, її засідання заплановано на сьогодні, на 10 ранку.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА