13:12 11.04.2021

На початку тижня в Україні очікуються прохолодні ночі й теплі дні, місцями пройдуть невеликі дощі

2 хв читати
На початку тижня в Україні очікуються прохолодні ночі й теплі дні, місцями пройдуть невеликі дощі

Найближчої ночі в Україні, крім південно-східної частини, буде прохолодно, вдень 12 квітня в більшості областей тепло, очікується підвищена вологість повітря на південному сході країни, вдень також у північних і центральних областях.

Як повідомляє Укргідрометцентр, в південно-східній частині країни в понеділок очікуються короткочасні дощі, окремі грози, на решті територій - без опадів, лише в північних і центральних областях вдень місцями пройде невеликий дощ. Вітер північно-східний, у західних областях південно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі в південно-східній частині 4-9° тепла, на решті територій 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-5°, вдень 11-16° тепла, в західних і східних областях 15-20°; в Карпатах вночі 3-6° морозу, вдень 5-10° тепла.

У Києві вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Температура вночі 3-5° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-2°, вдень 12-14° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 12 квітня найвищу температуру було зафіксовано на позначці 23,8 градуса тепла в 2015 році, а найнижчу вночі – на позначці 2,9 градуса морозу в 1928 році.

Удень 13 квітня в західних, Житомирській, Вінницькій та Одеській областях пройде невеликий дощ, на решті територій - без істотних опадів. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура у вівторок вночі 4-9° тепла, вдень 11-16°, у західних та східних областях до 20°; у Карпатах вночі та вдень 1-6° тепла.

У Києві 13 квітня без істотних опадів. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 14-16°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА