19:35 16.03.2021

Ставки на матчі баскетбольного турніру "Березневе безумство" можуть скласти рекордні для США $1-1,5 млрд

2 хв читати
Ставки на матчі баскетбольного турніру "Березневе безумство" можуть скласти рекордні для США $1-1,5 млрд

Обсяг ставок на матчі чоловічого баскетбольного турніру Національної асоціації студентського спорту (NCAA) США, який також відомий як "Березневе безумство", може скласти від $1 млрд до $1,5 млрд, прогнозує букмекер PlayUSA.

Це рекордна сума для спортивного заходу в історії США, зазначив аналітик PlayUSA Ерік Реемзі. "Через популярність турніру NCAA і великої кількості ігор "Березневе безумство" зазвичай щорічно стає найбільшим періодом ставок на спорт", - наводить його слова MarketWatch.

Тоді як Супербоул (матч за звання чемпіона Національної футбольної ліги), приваблює найбільше ставок на одну гру, обсяг ставок на понад 60 матчів "Березневого безумства" може більш ніж удвічі перевершити збори за час Супербоула, сказав провідний аналітик PlayUSA Дастін Гукер.

Баскетбольний турнір NCAA був скасований у 2020 році. Роком раніше тільки в семи американських штатах були законодавчо дозволені ставки на спорт. Тепер у 20 штатах, включно з округом Колумбія, дозволені ставки на спорт у тій чи іншій формі.

Поки найбільшою спортивною подією в США за обсягом ставок є Супербоул 2021 року, на результати якої було поставлено $ 462 млн. Це офіційні дані, в які не включені парі, популярні серед друзів і колег, зазначає MarketWatch.

Після того, як Верховний суд США у 2018 році визнав неконституційним закон про захист професійного та аматорського спорту, який забороняв ставки на спорт, штати отримали можливість самі приймати рішення про їх легалізацію.

До найбільш популярних у різних штатах букмекерських компаній належать DraftKings Inc., Penn National Gaming Inc., Bet MGM і Caesars Entertainment Inc.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА