07:44 13.03.2021

Степанов запропонував Садовому ввести превентивні карантинні обмеження у Львові

1 хв читати
Степанов запропонував Садовому ввести превентивні карантинні обмеження у Львові

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов запропонував меру Львова Андрію Садовому ввести в місті превентивні карантинні обмеження для запобігання потрапляння Львова до червоної зони.

"Львів ще не перебуває на "червоному" рівні, але темпи зростання, особливо кількості госпіталізованих, дуже сильно тримають у напрузі. Сьогодні я провів нараду, звернувся до мера Садового, щоб вони не чекали, а можливо, вже зараз можна ввести місцевим рішенням відповідні обмежувальні заходи, які не будуть бити по економіці, але, з іншого боку трохи зупинять захворюваність", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" в п'ятницю ввечері.

Серед цих заходів, за словами Степанова, може бути, зокрема, переведення школярів старше четвертого класу на дистанційне навчання або більш ранні канікули для них.

"Це зменшить мобільність населення. Це одна з дій, які можуть зробити у Львові. Андрій Іванович з цим погодився", - сказав він.

Зі свого боку, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов зазначив, що "там, де на місцевому рівні заздалегідь вводять обмежувальні заходи, щоб населення менше пересувалося, в цих регіонах менше червоних зон".

"У нас кілька областей, які найближчим часом можуть увійти до червоної зони", - наголосив Данілов.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА