17:04 12.03.2021

Зеленський обговорив із Нетаньягу можливість подорожей між Україною та Ізраїлем за паспортами вакцинації

1 хв читати
Зеленський обговорив із Нетаньягу можливість подорожей між Україною та Ізраїлем за паспортами вакцинації

Президент України Володимир Зеленський заявляє про готовність розгляду ініціативи відновлення поїздок між Україною та Ізраїлем за "зеленими паспортами", що їх наразі отримують ізраїльтяни, котрі пройшли два етапи вакцинації.

"Дякую Нетаньягу за готовність сприяти у пришвидшенні постачання вакцини проти COVID-19. Бажаю ізраїльському народу міцного здоров'я. "Зелені паспорти" можуть відновити авіаподорожі між Україною та Ізраїлем. Ми готові обговорювати цю ініціативу", - написав Зеленський у своєму Twitter у п'ятницю.

Глава Української держави також запросив главу уряду Ізраїлю відвідати Україну. "Ласкаво просимо на 30-ту річницю незалежності", - додав Зеленський.

Нині пасажирське авіасполучення між Ізраїлем та іншими країнами призупинене. Виняток становлять гуманітарні спецрейси.

З 7 березня в країні переходять до третього етапу зняття обмежень, упроваджених урядом раніше для стримання поширення коронавірусу COVID-19. Багато обмежень ослаблять для тих, хто має так званий зелений паспорт – підтвердження того, що людина зробила щеплення проти коронавірусу двома дозами вакцини, і що з дня останнього уколу минув щонайменше тиждень.

За даними порталу "Інтерфакс-туризм", Ізраїль відновлює міжнародний туризм з березня 2021 року, а громадяни країни, які отримали "зелений паспорт", зможуть подорожувати без необхідності проходження карантину та здачі ПЛР-тесту перед вильотом і після посадки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА