06:54 27.01.2021

ЄС уперше призначив представника зі ЗМІ на Близькому Сході і в Північній Африці

1 хв читати
ЄС уперше призначив представника зі ЗМІ на Близькому Сході і в Північній Африці

Перший представник Євросоюзу зі ЗМІ для регіону Близького Сходу і Північної Африки (MENA) приступив до роботи в Бейруті, повідомила у вівторок Європейська зовнішньополітична служба (ЄВС).

Луїс Мігель Буено - арабомовний європейський дипломат. Його роль полягатиме в інформуванні про пріоритети, політику, позиції і проекти ЄС, що представляють інтерес для регіону MENA, в тісній взаємодії з місцевими та панарабськими ЗМІ, зокрема через соціальні мережі.

"Це призначення втілює в життя зобов'язання ЄС більш активно взаємодіяти з арабським світом як за темами, що мають відношення до регіону, так і з інших глобальних питань, таких як пандемія коронавірусу і зміна клімату", - цитує ЄВС слова глави союзної дипломатії Жозепа Борреля.

Посада регіонального представника ЗМІ заснована в ЄС вперше. Іспанець Буено буде тісно співпрацювати з 15 представництвами ЄС в країнах регіону MENA. Він володіє більш ніж 15-річним досвідом дипломатичної роботи і більшу частину своєї кар'єри опікувався Близьким Сходом.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА