15:01 19.01.2021

Glovo запустив третю "хмарну кухню" в Києві та першу - в Дніпрі

2 хв читати
Glovo запустив третю "хмарну кухню" в Києві та першу - в Дніпрі

Міжнародний сервіс кур'єрської доставки товарів Glovo запустив третю "хмарну кухню" Cook Room у Києві та першу в Дніпрі.

"З 15 січня розпочав роботу четвертий у загальному рахунку і перший у Дніпрі Cook Room від Glovo. Зона доставки "хмарної кухні" на вулиці Яворницького покриває центр міста на правому та лівому березі. Ексклюзивним партнером "хмарної кухні" в Дніпрі стала мережа азіатської кухні Kitaika, а також її віртуальні бренди американської кухні - Beyond Burger та Prosto Burger", - йдеться в повідомленні компанії у вівторок.

До відкриття "хмарної кухні" в Дніпрі мережа Kitaika фізично була представлена лише в Києві.

Наприкінці грудня 2020 року Glovo відкрила третій Cook Room у Києві, який розташований на вулиці Макіївській у районі Виноградаря. Кухонне приміщення площею 390 кв. м вміщує 20 ресторанних брендів. До покриття доставки з "хмарної кухні" увійшли житлові масиви Дорогожичі, Оболонь, Виноградар, включно з ЖК "Варшавський" та Оболонською набережною.

За інформацією компанії, з 2020 року в Києві також працюють два Cook Room у Голосіївському та Шевченківському районах, де сумарно представлені понад 50 ресторанів, серед яких мережі - Kitaika, Menya Musashi, Berliner Döner, Foodz Ukraine та інші.

"Порівняно з Cook Room в інших країнах, де працює сервіс Glovo, українські "хмарні кухні" тримають провідні позиції за кількістю замовлень, а окрім цього - в найкоротші терміни отримують позитивну EBITDA", - зазначили в Glovo.

Як повідомлялося, у квітні 2020 року Glovo запустив у Києві свою першу "хмарну кухню" в Україні, першими партнерами якої стали Kitaika, 3B Cafe, Torisho, Menya Musashi, мережі Berliner Döner та Foodz Ukraine.

Робота за моделлю dark kitchen передбачає відкриття спеціальних кухонних приміщень, доступних лише для кухарів, ресторанного персоналу і кур'єрів Glovo та створених для приготування страв виключно для користувачів сервісу доставки. У Glovo ця модель дістала назву Cook Room.

Glovo - міжнародний сервіс швидкої кур'єрської доставки, який дає змогу придбати та доставити будь-який предмет або продукт у межах міста. Об'єкт при цьому не повинен перевищувати параметри 40 x 40 x 30 см і важити щонайбільше 9 кг.

Сервіс Glovo вже представлений у 298 містах у 22 країнах на трьох континентах: Європі, Африці, Центральній та Південній Америці. В Україні Glovo розпочав роботу в жовтні 2018 року.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА