15:46 02.12.2020

Житель Чернівецької області нелегально віз із України до Румунії 9 кг прикрас із бурштину - Держприкордонслужба

1 хв читати

35-річний житель Чернівецької області намагався незаконно вивезти з України до Румунії 9 кг прикрас із бурштину, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"На підставі оцінки ризиків прикордонники ініціювали спільну зі співробітниками митниці поглиблену перевірку транспортного засобу. У мікроавтобусі група виявила приховані від прикордонно-митного контролю декілька пакетів із нанизаними на нитку обробленими каміннями (найімовірніше - бурштину) різного розміру та фракцій. По одному кілограму коралів із "сонячного каміння" перебували під ганчірками у нішах правої та лівої передніх дверцят. П’ять кілограмів схожих прикрас перевозили в каркасі передніх сидінь мікроавтобуса. Ще один пакунок із двома кілограмами таких самих виробів виявили під одягом в салоні мікроавтобуса", - йдеться в оприлюдненому в середу повідомленні.

У прикордонній службі зазначили, що прикраси, які намагалися вивезти з України з порушенням вимог законодавства, вилучили. Співробітники митниці склали стосовно водія мікроавтобуса протокол про порушення митних правил.

Джерело: https://dpsu.gov.ua/ua/news/ZHitel-CHerniveckoi-oblasti-nelegalno-viz-z-Ukraini-9-kg-prikras-z-sonyachnogo-kaminnya/

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА