19:18 24.11.2020

Пенсильванія оголосила про офіційну перемогу Байдена в штаті

2 хв читати
Пенсильванія оголосила про офіційну перемогу Байдена в штаті

Губернатор американського штату Пенсильванія Том Вулф оголосив, що перемогу кандидата в президенти від Демократичної партії Джо Байдена офіційно затверджено в штаті.

"Як того вимагає федеральний закон, я підписав документ, який стверджує, що голоси виборників дістаються Джо Байдену та Камалі Гарріс", - написав Вулф у себе у Twitter.

Вибори в США відбулися 3 листопада. Більшість голосів уже підраховано, але офіційні результати опрацювання бюлетенів у штатах будуть відомі пізніше. Проте, на підставі наявних даних, 7 листопада провідні американські ЗМІ спрогнозували перемогу Байдена на виборах президента. Сам Байден також у зверненні до нації оголосив себе переможцем виборів, з успіхом на них його привітали багато світових лідерів.

Республіканець Трамп, який звинуватив демократів у шахрайстві й у тому, що вони "вкрали" в нього перемогу, не визнає поразки. Він ініціював низку судових позовів з метою домогтися перегляду результатів голосування в кількох штатах.

Водночас у ніч на неділю за київським часом окружний суд у Пенсильванії заявив, що не знайшов підстав для перегляду результатів голосування в штаті.

Суддя Метью Бранн у Вільямспорті (Пенсильванія), визнав аргументи команди Трампа, що ініціювала позов, "безпідставними та спекулятивними".

Він зазначив, що не має права позбавляти права голосу "навіть одного виборця, не кажучи вже про мільйони громадян".

У рішенні суду зазначається, що позов команди Трампа відхилено "без права повторного подання".

Раніше юристи Трампа намагалися оскаржити результати підрахунку голосів, ґрунтуючись на порушеннях під час голосування поштою. Вони заявляли, що близько 700 тис. бюлетенів повинні бути визнані недійсними.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА