18:54 24.11.2020

Пенсіонери з ОРДЛО зможуть отримати пенсії, якщо російська сторона відновить роботу КПВВ - українська делегація в ТКГ

1 хв читати
Пенсіонери з ОРДЛО зможуть отримати пенсії, якщо російська сторона відновить роботу КПВВ - українська делегація в ТКГ

Представники "Ощадбанку" заявили про готовність продовжити термін дії електронних карток мешканцям окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), у яких він закінчився, ще на три місяці.

Як повідомляється на сторінці Української делегації для участі у Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі (ТКГ) у Facebook, відповідна домовленість була досягнута на засіданні економічної підгрупи у вівторок. "Отже, пенсіонери ОРДЛО зможуть отримати пенсії та соціальні виплати, якщо російська сторона відновить роботу КПВВ", - йдеться в повідомленні.

Підгрупа з безпеки, у свою чергу, підтвердила дієвість координаційного механізму, який застосовується в разі порушення режиму припинення вогню.

"Делегація нагадала російській стороні, що 13 листопада політичні радники глав держав "нормандського формату" погодили необхідність опрацювання робочих документів по модальностях розведення сил і засобів, а також протимінній діяльності. Такою була позиція російського представника Д. Козака, але, мабуть, його помічники забули довести її до беспосередніх виконавців. Після цього нагадування процес обговорення пожвавився", - розповіли в українській делегації.

У вівторок також відбулося засідання політичної та гуманітарної підгруп ТКГ.

Джерело: https://www.facebook.com/UkrdelegationTCG/posts/136697214907364

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА