07:11 19.11.2020

Викрито злочинну групу, яка займалася збутом фальсифікованої кави і завдала збитків світовим торговельним компаніям на суму більш ніж 5 млн. грн.

1 хв читати
Викрито злочинну групу, яка займалася збутом фальсифікованої кави і завдала збитків світовим торговельним компаніям на суму більш ніж 5 млн. грн.

Співробітники кіберполіції викрили злочинну групу, яка займалася збутом фальсифікованої кави і завдала шкоди світовим торговельним компаніям на суму більш ніж 5 млн. грн, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Встановлено, що правопорушники в шести складських приміщеннях налагодили виробництво фальсифікованої кави. Підробки вони реалізували на інтернет-майданчиках оголошень, видаючи свою продукцію за продукцію відомих світових виробників. Крім того, організатори мали підконтрольну мережу підпільних виробництв, де виготовлялося понад 10 000 упаковок контрафактної кави в тиждень", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Нацполіції в середу.

Правоохоронці провели шістнадцять санкціонованих обшуків в будинках і автомобілях фігурантів, а також у місцях виготовлення і зберігання підробленої продукції.

"За результатами вилучено понад 9 тонн кави, 150000 упаковок з логотипами і товарними знаками світових виробників кави, обладнання для виготовлення та фасування, а також 10 тонн готової для продажу фальсифікованої продукції", - зазначили в поліції.

За попередніми підрахунками, власникам торгових марок завдано збитків на суму понад 5 млн. грн.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України", - підсумували в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА