22:15 10.11.2020

Покарання за корупцію має стати більш жорстким і невідворотним - Офіс президента

2 хв читати
Покарання за корупцію має стати більш жорстким і невідворотним - Офіс президента

В Офісі президента України Володимира Зеленського очікують справедливих вироків для всіх хабарників, повідомила прес-служба Офісу президента в телеграм-каналі.

"Разом з усім суспільством чекаємо справедливі вироки для всіх, хто звик жити хабарями і паразитувати на бюджетних ресурсах. Покарання за корупцію має стати більш жорстким і невідворотним", - зазначили в ОП.

Повідомляється, що на Закарпатті новообраного від партії "Слуга народу" главу Воловецької ОТГ затримала Служба безпеки України за підозрою у вимаганні хабара.

"Часи, коли приналежність до влади була індульгенцією від переслідувань за корупцію та інші злочини, точно залишилися в минулому. Звичку хабарників і авантюристів перефарбовуватися і підлаштовуватися під кожну нову владу треба жорстко викорінювати. Також залишилися позаду часи, коли влада давала вказівки правоохоронцям шукати будь-які зачіпки для переслідування виключно опозиції. Всі повинні бути рівними перед законом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що такий принцип відстоює команда Зеленського. "У нас нульова толерантність до корупції. Хабарники і корупціонери повинні нести законне покарання, незалежно від політичної приналежності, віросповідання чи інших особливостей", - наголосили в прес-службі.

Також в ОП зазначили, що результати роботи правоохоронної системи поки недостатні, незважаючи на зусилля зробити антикорупційні органи дійсно незалежними і ефективними.

У прес-службі додали, що команда Зеленського забезпечила запуск повноцінної роботи Антикорупційного суду і продовжує працювати над змінами в правоохоронній та судовій системах.

Джерело: https://t.me/OP_UA/3212?fbclid=IwAR3I0DZ8BhFqqJCF_0J4xHAH2OSbqKdfBgvulA6UKx4mYLXYUemuA6vAy00

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА