12:07 31.10.2020

У ЗСУ за добу виявлено 159 нових випадків COVID-19, одна людина померла

1 хв читати
У ЗСУ за добу виявлено 159 нових випадків COVID-19, одна людина померла

У Збройних силах України за минулу добу лабораторно підтверджено 159 випадків захворювання коронавірусною інфекцією. Одна людина з числа хворих раніше померла, повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

"Працівник ЗС України (м. Київ) 21 жовтня 2020 року був госпіталізований до Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ". Позитивний результат ПЛР-тесту від 26 жовтня 2020 року. У зв'язку з погіршенням стану здоров'я 29 жовтня 2020 року був переведений у відділення реанімації та інтенсивної терапії, отримував високопотокову оксигенацію. Попри проведену терапію у пацієнта продовжувала відзначатися негативна динаміка, наростання дихальної недостатності. 29 жовтня 2020 року пізно ввечері стан хворого різко погіршився і почалася інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату. Військовослужбовець за наявною інформацією мав хронічні супутні захворювання", – зазначається в повідомленні.

До медичних закладів було госпіталізовано 34 людини. На лікуванні вдома під контролем медичної служби перебувають 125 осіб, зокрема 54 військовослужбовці та 8 працівників ЗСУ у Київській області, 14 військовослужбовців та 2 працівники ЗСУ у Львівській області, 4 військовослужбовці та 3 працівники ЗСУ у Вінницькій області. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

Загалом станом на 10:00 31 жовтня у ЗСУ гострим респіраторним захворюванням COVID-19 хворіють 1639 осіб. Одужали за період пандемії 4 096 осіб, летальних випадків – 16. На ізоляції, зокрема самоізоляції, перебувають 455 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА