10:10 25.10.2020

Разумков впевнений, що буде другий тур місцевих виборів

2 хв читати

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не сумнівається, що другий тур місцевих виборів, що проходять в неділю в Україні, обов'язково відбудеться.

"Безумовно, буде ... сьогодні призупинити виборчий процес, я не ЦВК, але я не бачу ні підстав, ні можливостей це зробити", - сказав Разумков журналістам у неділю в Києві.

Спікер висловив переконання, що другий тур виборів має відбутися. "Тому що ми не можемо залишити громади без легітимної влади. Я думаю, що ми всі розуміємо, що влада на місцях, особливо і в рамках децентралізації... і в рамках тих викликів, які сьогодні стоять перед місцевою владою... тому важливо, щоб вся вертикаль влади працювала на єдиний результат", - сказав Разумков.

Він повідомив, що проект постанови Верховної Ради, що пропонує не проводити другий тур виборів мерів, вже відкликаний. При цьому спікер наголосив, що кожен народний депутат може зареєструвати будь-яку постанову, про що завгодно, "але це не означає, що парламент її ухвалить".

Як повідомляє сайт Верховної Ради, проект постанови № 4234 Про внесення змін до постанови про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році, яка пропонувала не призначати і не проводити в період дії карантину, пов'язаного з Covid-19 повторне голосування з виборів сільської, селищної, міської рад (територіальної громади з кількістю виборців до 10 тис), сільського, селищного, міського голови, було відкликано 22 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА