10:53 20.08.2020

У ЗСУ за добу підтвердили 42 нові випадки захворювання на COVID-19

2 хв читати
У ЗСУ за добу підтвердили 42 нові випадки захворювання на COVID-19

У Збройних силах України за минулу добу виявили 42 нові випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2, загалом зараз хворіє 485 людей, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

"Загалом за час пандемії одужала 831 особа, летальних випадків - 6. На ізоляції (зокрема самоізоляції) перебуває 817 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби, - 195 осіб", - йдеться в повідомленні медиків на сторінці у Facebook.

Так, із 42 нових випадків COVID-19 в закладах охорони здоров'я перебуває дев’ять осіб: Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - 2 військовослужбовці, Чернівецький військовий госпіталь - 1 військовослужбовець, Житомирський військовий госпіталь - 1 військовослужбовець, ізолятор медичного пункту військової частини Львівської області - 1 військовослужбовець і Славутська ЦРЛ - 2 військовослужбовці.

Також на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 33 людини: Київська область - 4 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ, Львівська область - 14 військовослужбовців і 5 працівників ЗСУ, Дніпропетровська область - 2 військовослужбовці, Чернівецька область - 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ, Одеська область - 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗСУ, Чернігівська область - 1 працівник ЗСУ і Вінницька область - 1 військовослужбовець.

Зазначено, що стан здоров'я всіх пацієнтів задовільний.

Як повідомлялося, в Україні черговий антирекорд: станом на ранок четверга виявлено 2 134 захворілих на COVID-19 за добу, при цьому 704 людини одужали, 40 раніше захворілих померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА