07:35 15.08.2020

Чотири рази російські найманці порушили режим припинення вогню на Донбасі в суботу

1 хв читати
Чотири рази російські найманці порушили режим припинення вогню на Донбасі в суботу

Російські найманці за минулу добу чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, українські військовослужбовці задокументували 4 ворожі порушення домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи. Серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у суботу зранку.

У прес-центрі зазначили, що 14 серпня на більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів не зафіксовано. Поблизу Авдіївки в ранковий і післяобідній час зафіксовано вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї.

Також за минулу добу виявлено факти інженерного облаштування позицій в сторону українських підрозділів неподалік населених пунктів Хутір Вільний у напрямку тимчасово окупованого Золотого-5 і Новгородського у напрямку непідконтрольної Широкої Балки.

"З початку поточної доби, 15 серпня, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного і всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА