12:32 31.07.2020

Кличко: Гуртожиток Інституту спецзв'язку та захисту інформації КПІ закрили на карантин

1 хв читати
Кличко: Гуртожиток Інституту спецзв'язку та захисту інформації КПІ закрили на карантин

Після виявлення спалаху захворювання гуртожиток Інституту спеціального зв'язку та захисту інформації Національного університету "Київський політехнічний інститут імені Сікорського" закрили на карантин, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Як ви знаєте, днями у столиці зафіксували великий спалах захворювання - в гуртожитку Інституту спеціального зв'язку та захисту інформації Національного університету "Київський політехнічний інститут імені Сікорського". Наразі в гуртожитку захворіли 133 курсанти. З них до лікарень столиці госпіталізували 10 курсантів, а також одного викладача. Інші курсанти лікуються в гуртожитку під контролем", - повідомив Кличко під час онлайн-брифінгу в п'ятницю.

За словами мера, вони отримують усю необхідну медичну допомогу. Також фахівці "Київського міського лабораторного центру МОЗ України" тестують усіх, хто контактував з інфікованими. Загалом у гуртожитку проживають 152 курсанти.

"Після виявлення перших хворих у гуртожитку провели повну дезінфекцію. І роблять її регулярно. Гуртожиток закрили на карантин. Біля нього сьогодні чергує поліція", - додав Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Загиблі в Німеччині двоє громадян України були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію, консульство встановлює зв'язок із їхніми рідними - МЗС

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА