10:26 30.07.2020

На Тернопільщині чоловік втретє захворів на COVID-19

1 хв читати
На Тернопільщині чоловік втретє захворів на COVID-19

У Тернопільській області зафіксовано декілька повторних випадків захворювання на коронавірус, у одного з місцевих жителів COVID-19 діагностовано вже втретє, повідомив начальник управління охорони здоров'я Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Богайчук.

"В області зареєстровано декілька повторних випадків захворювання на COVID-19. Є хворий, який захворів вже втретє. Ми маємо розуміти, що навіть перехворівши на коронавірусну інфекцію, це не захищає нас від повторного захворювання", - наводить слова Богайчука прес-служба ОДА.

Він також додав, що спостерігається "агресивність" вірусу у певних регіонах. Зокрема, в Монастириському районі майже всі хворі перебувають у важкому стані.

Загалом показник летальності від COVID-19 у Тернопільській області, за інформацією ОДА, один із найнижчих - 1,4%, в Україні - 2,4%.

"На сьогодні спостерігаємо погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 у Тернопільській області. Продовжують хворіти 1075 осіб, із них 144 перебувають на стаціонарному лікуванні, з яких 15 - на кисневій масці, 17 - на кисневому концентраторі. Майже 30 хворих у важкому стані", - зазначив Богайчук.

Як повідомлялося, станом на ранок четверга у Тернопільській області зафіксовано 70 нових випадків захворювання і 13 - одужання, наразі хворіють 1 134 людини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА