16:45 23.07.2020

Суд відпустив ветерана АТО й активіста Погребиського під особисті зобов'язання і поруку нардепів від "Євросолідарності" - І.Геращенко

2 хв читати
Суд відпустив ветерана АТО й активіста Погребиського під особисті зобов'язання і поруку нардепів від "Євросолідарності" - І.Геращенко

Печерський районний суд Києва відпустив ветерана АТО, громадського активіста Олександра Погребисього під особисте зобов'язання і поруку народних депутатів від фракції "Європейська солідарність", повідомляє співголова фракції "Євросолідарності" Ірина Геращенко.

"Поручителі. Сашка відпустили. Під особисті зобов'язання та поручительство народних депутатів від "ЄС". До 21 вересня йому обмежують виїзд із Києва...", - написала Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

У свою чергу лідер партії "Європейська солідарність", п'ятий президент України Петро Порошенко після засідання суду, заявив, що держава не має права кидати своїх захисників напризволяще під вогнем агресора, а зрадники України, які ставлять під сумнів суверенітет Української держави та є реальною "п'ятою колоною" Росії, мають бути за гратами.

"Ми будемо боротися за те, щоб держава віддавала належну шану і повагу нашим воїнам, а не кидала їх без артилерійської підтримки в сірій зоні, залишаючи їх вмирати під вогнем агресора", - наголосив Порошенко.

"Це - ще не перемога. Перемога буде тоді, коли за ґратами опиняться справжні зрадники, які поставили під сумнів наш державний суверенітет, існування нашої держави, за яку патріоти України сотні років проливали свою кров. Вони є реальною п'ятою колоною країни агресора, проти якої борються такі ветерани і патріоти, як Сашко", - переконаний Порошенко.

Політик подякував усім патріотичним політичним силам, які усвідомлюють загрозу реваншу "п'ятої колони" Кремля й об'єднують зусилля проти репресій влади.

"Спасибі, що ви тут. І це не тільки "Європейська солідарність", Дякую усім політичним силам, які прийшли вимагати захисту волонтерам, добровольцям і ветеранам. Разом рухаємося до нашої спільної української перемоги", - наголосив Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА