09:04 13.06.2020

У Києві з 1 липня зміняться правила пільгового проїзду в громадському транспорті

1 хв читати
У Києві з 1 липня зміняться правила пільгового проїзду в громадському транспорті

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що в столиці з 1 липня зміняться умови надання пільгового проїзду в громадському транспорті для деяких категорій громадян, повідомила прес-служба міського голови.

"Проїзд пільгових категорій громадян, які не зареєстровані в Києві, але мають право пільгового проїзду міським громадським транспортом, буде здійснюватися на загальних підставах. При реєстрації електронного квитка. Відшкодування ж витрат на проїзд будуть здійснювати органи соціального захисту населення за місцем реєстрації громадянина", - зазначив Кличко.

Як зазначається, з 1 липня пасажирам, які користуються пільгами на проїзд і не зареєстровані в Києві, для проїзду в громадському транспорті столиці потрібно придбати квиток у будь-який зручний спосіб, скористатися ним у громадському транспорті, зберегти квиток (у разі придбання паперового QR-квитка), або чек за оплату проїзду або банківську виписку - при сплаті банківською картою, звернутися до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації для компенсації витрат на проїзд.

Кличко зазначив, що такі кроки є вимушеними і викликані тим, що послуги пільгового проїзду осіб, які не зареєстровані в Києві, столичним перевізникам з державного бюджету не компенсують.

"Пасажири, які мають пільги і зареєстровані в Києві можуть і надалі користуватися громадським транспортом за рахунок міського бюджету - за допомогою картки киянина. Оформити її можна в будь-якому відділенні державного Ощадбанку", - додав мер.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА