11:04 27.05.2020

У Каховці вранці кинули "коктейль Молотова" у відділення прокуратури, відкрито справу

1 хв читати
У Каховці вранці кинули "коктейль Молотова" у відділення прокуратури, відкрито справу

Поліція встановлює причетних до підпалу будівлі прокуратури в місті Каховка Херсонській області, яке сталося в середу вранці, повідомляється на сторінці обласної поліції у Facebook.

"Сьогодні близько п'ятої години ранку… пожежники повідомили про те, що в адміністративній будівлі Каховської міської прокуратури сталася пожежа. Під час огляду місця події слідчо-оперативна група Каховського відділу поліції виявила, що на першому поверсі будівлі розбито скло. Біля вікна лежала скляна пляшка зі слідами легкозаймистої речовини", - йдеться в повідомленні.

Речові докази було вилучено та направлено на дослідження. Основну версію злочину слідство пов'язує з професійною діяльністю прокурорів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.347 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна співробітника правоохоронного органу, співробітника органу державної виконавчої служби або приватного виконавця, вчинене шляхом підпалу).

У поліції закликають небайдужих громадян, які можуть надати корисну інформацію із цього приводу, повідомити за телефоном 102 і гарантують анонімність.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА