07:31 24.05.2020

Правоохоронці ліквідували канал доставки наркотичних засобів з Єгипту в Україну

1 хв читати
Правоохоронці ліквідували канал доставки наркотичних засобів з Єгипту в Україну

Правоохоронці ліквідували великий канал доставки прекурсорів з Єгипту в Україну за допомогою авіатранспорту, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Наш співвітчизник, протягом 2019-2020 років організував і здійснював контрабанду поставки прекурсору з Єгипту в Україну авіаційним шляхом. За допомогою наркокур'єрів і через міжнародні поштові відправлення прекурсор "псевдоефедрин" в особливо великих розмірах потрапляв в Україну. Щомісячні поставки цього прекурсору досягали до 10 кг", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті МВС у суботу.

Підозрюваному пред'явлено підозру в організації контрабанди прекурсорів в особливо великих розмірах (ч.3 ст.305 КК), а також незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні прекурсорів в особливо великих розмірах з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин (ч.3 ст. 311 КК ).

Також організатору вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке буде розглянуто Печерським районним судом Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА