13:00 07.05.2020

Кличко очікує від правоохоронців інформації про розслідування стосовно його екс-заступника Поворозника

2 хв читати
Кличко очікує від правоохоронців інформації про розслідування стосовно його екс-заступника Поворозника

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів з вимогою надати інформацію про перебіг розслідування стосовно колишнього заступника керівника Київської міської державної адміністрації Миколи Поворозника.

"Я хочу звернутися до правоохоронних органів: надайте інформацію про розслідування, оскільки досі Миколу Поворозника не викликали на допит ні як свідка, ні як обвинувачуваного. Не надали поки що ніякого підтвердження або інформації, яку було опубліковано в ЗМІ. Також офіційних повідомлень про справу досі не було. Я вимагаю офіційної інформації про факти, які було оприлюднено, або вибачень перед Поворозником - у цій справі необхідно якомога швидше розставити всі крапки над "i". Винен - повинен відповідати перед законом, не винен - навіщо тоді хтось намагається дискредитувати міську владу?" - заявив Кличко в четвер на брифінгу.

Як повідомлялося, Кличко відсторонив Миколу Поворозника від виконання обов'язків на час розслідування і поклав виконання обов'язків першого заступника голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) на Валентина Мондриївського. 14 квітня з'явилася інформація про те, що в приміщеннях Київської міської державної адміністрації (КМДА) проводяться обшуки після того, як співробітники Служби безпеки України (СБУ) задокументували вимагання першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником неправомірної вигоди від представника компанії-забудовника.

Пізніше Поворозник заявив, що інформація про отримання ним хабара і його арешт не відповідає дійсності, жодних підозр йому не було висунуто, і що його справді викликали на допит як свідка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА