19:05 28.04.2020

Поліція перевірила ресторан Тищенка, в "Слузі народу" заявили, що покривати колегу не будуть

2 хв читати
Поліція перевірила ресторан Тищенка, в "Слузі народу" заявили, що покривати колегу не будуть

Поліція Києва перевірила інформацію ЗМІ про те, що на вулиці Льва Толстого один із ресторанів приймає відвідувачів.

В інформації не зазначено назву закладу, але на відео видно, що йдеться про ресторан "Велюр", який належить народному депутату Миколі Тищенку (фракція "Слуга народу").

"На момент перебування правоохоронців у ресторані відвідувачів не було. Поліцейські роз'яснили обмежувальні законодавчі норми у період карантину та взяли в адміністратора закладу зобов'язання щодо роботи таких установ тільки в онлайн-режимі", - повідомляє прес-служба поліції столиці.

Співробітник Голосіївського управління поліції Андрій Вернігор уточнив, що на момент перевірки в закладі перебували кілька співробітників.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в інтерв'ю журналу "Новое время" заявив, що поліція прибула в ресторан "у тому числі з ініціативи депутатів", і наголосив, що партія не має наміру покривати порушення нардепа.

"У нас точно немає ніякої мети нікого покривати, і якщо працював ресторан, то він як його власник повинен понести законне покарання. Більше того, якщо факт правопорушення підтвердиться і ресторан працював на виробництво їжі, а не просто використовувався для зустрічей, то потрібне подвійне покарання. Не знаю, чи можливо це в законному порядку, але він же депутат, і значить, на це треба жорстко відреагувати", — заявив Арахамія.

Раніше, 27 квітня, журналісти Bihus.Info оприлюднили сюжет про те, що ресторан "Велюр" на вул. Льва Толстого в Києві продовжує працювати і приймати відвідувачів, незважаючи на запроваджені в країні карантинні обмеження.

Сам Тищенко роботу журналістів назвав "інформаційним замовленням" і зазначив, що в ресторані дотримуються карантину, проте іноді там відбуваються "особисті зустрічі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА