15:11 25.03.2020

Коронавірус підтверджено у жителя Одещини, який 14 березня залишив інфекційну лікарню - голова обладміністрації

1 хв читати

У жителя Одеської області, який 14 березня вийшов із інфекційної міської лікарні й підписав документ про самоізоляцію, підтвердилася підозра гострого респіраторного захворювання Covid-19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2, повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

"За даними Лабораторного центру МОЗ України ми маємо підтвердження підозри на коронавірусну інфекцію у жителя Одеської області", - написав Куций у середу на своїй сторінці у Facebook.

За словами голови облдержадміністрації, хворий – чоловік, 1995 року народження, який наразі проживає в Одесі й нещодавно прибув зі США. При виявленні симптомів він звернувся до Одеської міської інфекційної лікарню. "Згідно з протоколом, тестовий матеріал хворого був направлений до референс-лабораторії у Києві, де сьогодні підтвердили наявність вірусу Covid-19", - поінформував Куций.

Голова обладміністрації також повідомив, що ще 14 березня 2020 року пацієнт самовільно залишив медзаклад, підписавши документ про самоізоляцію протягом 14 днів. "Наразі з чоловіком спілкується поліція щодо підтвердження самоізоляції та встановлення кола контактних осіб", - написав Куций.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА