20:03 22.03.2020

У Нью-Йорку понад 9 тис. хворих COVID-19, в однойменному штаті - більше 15 тисяч

2 хв читати
У Нью-Йорку понад 9 тис. хворих COVID-19, в однойменному штаті - більше 15 тисяч

Кількість випадків захворювання коронавірусом в штаті Нью-Йорк вже більше, ніж у Франції чи Південній Кореї, наразі відомо про понад 15 тис. заражених.

Як заявив у неділю журналістам губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо, в штаті зафіксовано 15 168 випадків. Це в 15 разів більше, ніж в інших штатах США, а також більше, ніж у Франції (майже 14,5 тис. випадків) і Південній Кореї (майже 9 тис.).

Штат Нью-Йорк можна поставити на сьоме місце в світі за кількістю хворих COVID-19, загалом США нині перебувають на четвертому місці (більше 27 тис.)

На місто Нью-Йорк припадає 9 045 хворих, це більше, ніж у Швейцарії (більше 7 тис. випадків) або Великій Британії (понад 5 тис.).

Як зазначив Куомо, в штаті аналізи на коронавірус здали майже 61,5 тис. осіб.

Близько 2 тис. людей (13% від загальної кількості хворих) перебувають у лікарні, 53% випадків захворювання в штаті доводиться на людей від 18 до 49 років.

За даними губернатора, в штаті Нью-Йорк зафіксовано 114 смертей.

Він пояснив, що 70% з них - це люди старше 70 років з переважно іншими супутніми захворюваннями.

Куомо повідомив, що їздив в Нью-Йорк подивитися обстановку в місті, і вона його здивувала і розчарувала.

"Це просто помилка. Це бездушно. Це самовпевнено. Це неповага до інших людей. Це повинно припинитися, негайно. І це не жарт", - сказав він, коментуючи скупчення людей в місті у вихідні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА