19:25 22.02.2020

Грузія може призупинити пряме авіасполучення з Іраном через небезпеку поширення коронавірусу

2 хв читати
Грузія може призупинити пряме авіасполучення з Іраном через небезпеку поширення коронавірусу

Координаційна рада, створена в Грузії за дорученням прем'єр-міністра в зв'язку з коронавірусною інфекцією, вже два дні обговорює можливу зупинку прямого авіасполучення з Іраном, де погіршилася епідемситуація через коронавірус, повідомив керівник Національного центру з контролю за захворюваннями Аміран Гамкрелідзе.

"У сусідньому Ірані, з яким у нас інтенсивні туристичні та бізнес-відносини, епідситуація з коронавірусу, на жаль, погіршується, що є серйозною проблемою для його сусідів. Деякі країни, зокрема, Кувейт, Ірак вже прийняли рішення і, відповідно, і в Грузії теж будуть прийняті необхідні рішення", - сказав Гамкрелідзе журналістам у суботу.

При цьому він зазначив, що, будучи членом координаційної ради, дав свої рекомендації. "Однак остаточне рішення приймає рада", - уточнив Гамкрелідзе.

Між тим, як повідомили "Інтерфаксу" в Тбіліському міжнародному аеропорту, іранські авіакомпанії Zagros Airlines і Taban Airline скасували рейси, які в суботу вони повинні були виконати з Грузії в Іран. За словами представника аеропорту, рішення про це було прийнято самими іранськими авіакомпаніями.

Раніше в суботу повідомлялося, що в Ірані помер ще один заражений коронавірусом Covid-19. Усього в Ірані вже п'ять осіб померли через захворювання, викликане цим вірусом. Крім того, підтвердилася інформація про 10 нових випадків зараження. Вісім людей госпіталізували в місті Кум, ще два в Тегерані. Всього в країні виявлено 28 випадків зараження.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я Грузії, нині в країні не зафіксовано жодного випадку захворювання на новий коронавірус.

Як повідомлялося, Грузія припинила пряме авіасполучення з Китаєм, де виник осередок коронавірусу нового типу (Covid-19), який поширився на інші країни, також заборонено імпорт тварин з КНР.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА