13:33 20.02.2020

Поранених унаслідок атаки бойовиків на Луганщині українських військових гелікоптером доставили до Харкова

1 хв читати
Поранених унаслідок атаки бойовиків на Луганщині українських військових гелікоптером доставили до Харкова

Українських захисників, які дістали поранень унаслідок атаки бойовиків у Луганській області 18 лютого, гелікоптером доставили до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (м. Харків), де їм надано всю необхідну допомогу та розпочато курс лікування.

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України з посиланням на слова начальника ВМКЦ полковника медичної служби Юрія Подоляна, всі пацієнти, які 18 лютого прибули до них з району проведення Операції об'єднаних сил, перебувають у задовільному стані.

"У одного з них була підозра на інфаркт міокарда, але він не брав участі в бою. Три людини мають вогнепально-осколкові поранення м’яких тканин. Ще два бійці прибули з бойовими травмами, пов’язаними з вибухом", - розповів Подолян.

Він також додав, що стан одного з пацієнтів напередодні оцінювався як тяжкий, але після хірургічного втручання покращився до середнього ступеня тяжкості. Решта військовослужбовців мають легкі поранення або травми, тому часу на їхнє одужання піде небагато.

Як повідомлялося, внаслідок бойового зіткнення, що розпочалося у вівторок 18 лютого уранці через атаку бойовиками позицій українських підрозділів поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний (Луганська область), загинув один український військовий, п’ятеро дістали поранень і бойових травм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА