19:44 03.12.2019

В "ОПЗЖ" вимагають від правоохоронних органів розслідувати запуск ринку землі

2 хв читати
В "ОПЗЖ" вимагають від правоохоронних органів розслідувати запуск ринку землі

У парламентській фракції "Опозиційна платформа - За життя" вимагають від правоохоронних органів розслідувати запуск ринку землі, оскільки вважають продаж української землі іноземцям державною зрадою.

"Я вважаю, що сьогодні всі партії повинні об'єднатися і винести тих, хто хоче продати землю. Якщо у народу ще є якісь права, то ми їх повинні відстоювати. Після продажу землі вже й розмовляти не буде про що! Продаж землі - це зрада Батьківщині. "Опозиційна платформа - За життя" подає в ДБР і СБУ документ, підписаний 40 народними депутатами, про вчинення кримінального злочину - спробу продажу української землі, де наводимо юридичне обґрунтування, чому це можна розцінювати як зраду Батьківщині і чому ініціатори продажу землі повинні бути заарештовані. Нехай відкривають справи і розслідують!", - заявив співголова фракції "ОПЗЖ" Вадим Рабінович в кулуарах Верховної Ради.

Він зазначив, що відповідальність за те, що відбувається в країні несуть представники партії "Слуга народу" і закликав усіх політиків "дати відсіч владі і захистити землю".

"У Раді сидить 256 "слуг диявола", спраглих продати землю України і ми їх побороти не можемо! Є ймовірність, звичайно, що у когось з них прокинеться совість, і вони складуть мандат, але це навряд чи, на жаль. Якщо вони викликають із сесійної зали Ради повій і реакції у фракції "Слуга народу" немає, президент бігає на спортивній доріжці, Богдана не видно, а Яременко залишається народним депутатом, то нічого тут не поробиш! Мабуть, щось в країні пішло не так ..." - резюмував Рабінович.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА