16:53 22.11.2019

Заступник міністра інфраструктури Клітіна має намір звернутися до суду у зв'язку з "постільним" скандалом

2 хв читати
Заступник міністра інфраструктури Клітіна має намір звернутися до суду у зв'язку з "постільним" скандалом

Заступник міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Олександра Клітіна має намір звернутися до суду у зв'язку з "постільним" скандалом.

"Скажу відразу, що всі ці історії про "ліжко" - звичайний, брехливий, чорний піар. Коли я йшла на посаду заступника міністра, я розуміла, що буде опір реформам. Спочатку я хотіла промовчати та ігнорувати цю гидоту. Я розумію, що сьогодні я, завтра буде інша жінка. То що, виходить, що всі симпатичні жінки, які працюють в уряді, поліції, парламенті тощо, обіймають посади через "постіль"? Я вважаю, що учасники цієї розмови, особливо депутат, який поширив цю інформацію, мають понести покарання. Я маю намір у суді домогтися спростування цієї інформації та моральної компенсації", - сказала вона під час брифінгу в Києві у п'ятницю.

Водночас вона відмовилася коментувати діалог із пранкером "Джокером", але заявила, що подавати у відставку не має наміру.

За її словами, листування з "Джокером" дійсно було, але у дещо іншому вигляді, а пізніше воно зовсім зникло.

"Це була нечесна маніпуляція, атака на нашу команду. Якщо міністр вірить у цю переписку, то це його право... Я підтримую політику міністра", - додала Клітіна.

Олександру Клітіну призначено заступником міністра інфраструктури України з питань європейської інтеграції з 18 вересня 2019 року.

Спочатку вона потрапила у скандал через нардепа Антона Полякова, який 19 листопада оприлюднив аудіозапис, де чоловіки обговорюють Клітіну як нового заступника міністра.

Інший скандал виник після її листування з пранкером "Джокером". Говорячи про закупівлю локомотивів для АТ "Укрзалізниця", Клітіна обвинуватила міністра інфраструктури Владислава Криклія у корупції, написавши, що він "каламутить із тендерами".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА