19:46 10.11.2019

Необхідні процедури для підключення тепла в Куп'янську і Чкаловському будуть завершені 13-14 листопада

1 хв читати
Необхідні процедури для підключення тепла в Куп'янську і Чкаловському будуть завершені 13-14 листопада

Станом на неділю в Харківській області як і раніше не вирішені проблеми з опаленням в м.Куп'янськ і смт Чкаловське Чугуївського району, повідомив голова обласної державної адміністрації Олексій Кучер.

"Сьогодні в м.Куп'янськ і селищі Чкаловському залишаються проблеми з опаленням. Люди мерзнуть, школи продовжують вимушені канікули", - написав Кучер на своїй сторінці в Facebook у неділю.

Він зазначив, що в Чкаловському проблема виникла через нездані вчасно гібридні мінікотельні, а також через відсутність договорів на поставку газу. "У селищі Чкаловському проблема виникла через недобудовані гібридні мінікотельні, будівництво яких спочатку було заморожено ХОДА, а пізніше не було здано в експлуатацію в обіцяні терміни. Також улітку цього року розірвано необхідні договори", - написав Кучер.

За його словами, процедури, необхідні для подачі тепла в Куп'янську і Чкаловському, будуть завершені орієнтовно 13-14 листопада. "Провів оперативну нараду з керівником департаменту ЖКГ. Терміново вживаємо заходів. За попередньою інформацією 13-14 листопада всі процедури будуть завершені", - написав Кучер.

Як повідомлялося, опалювальний сезон в Харківській області розпочався 15 жовтня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА