07:27 30.09.2019

Бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

2 хв читати
Бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

Незаконні збройні формування 26 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"29 вересня збройні формування Російської Федерації і її найманці 26 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї ... За минулі добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 15 обстрілів позицій об'єднаних сил: тричі неподалік Новотроїцького - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; тричі поблизу Павлополя - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; двічі неподалік Водяного і Талаківки - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Пищевика - з ручного протитанкового гранатомета; неподалік Пісків - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Опитного, Авдіївки, Невельського - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Травневе, Луганське, Новолуганське, хутір Вільний, Золоте, Новотошківське.

З початку поточної доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання" Схід "противник здійснив 2 обстріли позицій об'єднаних сил: неподалік Новотроїцького - зі стрілецької зброї; поблизу Водяного - з міномета калібру 82 мм, а також озброєння БМП і стрілецької зброї", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА