21:58 24.09.2019

Трамп заявив, що дозволив опублікувати стенограму розмови із Зеленським

1 хв читати
Трамп заявив, що дозволив опублікувати стенограму розмови із Зеленським

Президент США Дональд Трамп у вівторок заявив, що схвалив публікацію невідредагованої повної версії його липневої телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

"Я зараз в ООН уявляю нашу країну. Я дозволив завтра опублікувати повну, повністю розсекречену і невідредаговану стенограму моєї розмови з президентом України Зеленським", - написав він у Twitter.

"Ви побачите, що це був дуже доброзичливий і абсолютно доречний дзвінок. Жодного тиску і, на відміну від історії з Джо Байденом і його сином, ніякої "послуги за послугу"", - додав Трамп.

Також він назвав ситуацію навколо його розмови із Зеленським продовженням "полювання на відьом", що проводиться американськими демократами.

Низка американських ЗМІ раніше повідомили, що Трамп 25 липня намагався в телефонній бесіді переконати президента Зеленського в необхідності почати розслідування щодо Хантера Байдена - сина Джо Байдена, а також, що президент США "близько восьми разів закликав його працювати" з адвокатом Руді Джуліані з питання розслідування проти Хантера Байдена.

Джо Байден, реагуючи на повідомлення про розмову Трампа і Зеленського, закликав американського президента опублікувати стенограму його розмови з українським лідером.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА