07:45 22.09.2019

Бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку суботи

2 хв читати
Бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку суботи

За суботу, 21 вересня, і ніч неділі бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат з боку Збройних сил України немає, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться у зведенні, оприлюдненому в неділю вранці на сторінці прес-центру ООС в Фейсбук.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 8 обстрілів позицій ООС: чотири рази неподалік Водяного - з артилерійських систем калібру 122-мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі поблизу Лебединського - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; поблизу Новотроїцького, а також Богданівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 5 обстрілів українських позицій: поблизу Південного - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; біля Новозванівки - з ручного протитанкового гранатомета; у Майорська - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; навколо Новолуганського, а також Луганського - з мінометів калібру 82-мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив обстріли позицій об'єднаних сил неподалік Миколаївки зі стрілецької зброї", - додали в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

Перший півфінал "Євробачення-2024" відбудеться у вівторок, українці за кордоном зможуть проголосувати за Alyona Alyona & Jerry Heil

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА