10:47 13.08.2019

У Лисичанську шахрайка видавала себе за працівника пенсійного фонду та обманювала пенсіонерів

1 хв читати

Співробітники поліції Лисичанська (Луганська обл.) викрили 36-річну жительку Харківської області, яка представлялася працівником пенсійного фонду й під приводом обміну грошей обманювала пенсіонерів.

"Поліцейські встановили, що зловмисниця приходила до пенсіонерів і під приводом заміни старих грошей, які нібито виходять з обігу, на нові, заволодівала їхніми заощадженнями", - повідомляє поліція Луганської області в соцмережі Facebook.

Слідчі вже довели причетність жінки до двох фактів шахрайських дій. У підозрюваної вилучено речові докази - сувенірні грошові купюри сукупним номіналом 100 тис.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину передбаченого ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Слідчі дії тривають.

Правоохоронці просять громадян бути уважними під час спілкування з невідомими, особливо, коли питання стосується грошей. "Краще самі зверніться до відділення банку або соціальних установ і переконайтеся, що маєте справу не з шахраями", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА