20:03 02.07.2019

Прокуратура з'ясовує обставини можливого службового підроблення при укладанні декларацій з сімейними лікарями в Київській області

1 хв читати
Прокуратура з'ясовує обставини можливого службового підроблення при укладанні декларацій з сімейними лікарями в Київській області

Співробітники Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області з'ясовують обставини можливого службового підроблення при укладанні декларацій з сімейними лікарями в Ірпінському ЦПМСМП (Київська обл.).

За інформацією прокуратури Київської області досудове розслідування розпочато за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 366 Кримінального кодексу України (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів).

Відомості про правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомлялося, Національна служба здоров'я України (НСЗУ) почала перевірку після надходження в березні 2019 року обігу від законного представника трирічної дитини про те, що декларація з використаними персональними даними цієї дитини була внесена працівниками КНП "Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Ірпінської міськради в електронну систему охорони здоров'я без відома законного представника дитини. При цьому установа охорони здоров'я, в якій насправді забезпечувалися медичні послуги дитині і де законний представник дитини обрав для неї лікаря, не отримала гроші за надані послуги, про що НСЗУ повідомив керівник "потерпілого" від таких дій установи охорони здоров'я.

За результатами звірки було встановлено, що 10,244 тис. декларацій були подані з порушеннями порядку, затвердженого Міністерством охорони здоров'я.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 7 осіб, серед них 6 дітей - обладміністрація

Окупанти вдарили по Дергачах, постраждали 4 дитини - ОВА

У Мукачеві відкрили Центр рекрутингу української армії

Українські військові знищили ворожу ПЗУ комплексу "Бук" із шістьма ракетами

Унаслідок ворожого обстрілу в Херсоні пошкоджено магазин і освітній заклад

У Києві затримали псевдобізнесменів, які за фальшивими документами хотіли отримати в банку кредит на 25 млн грн

У Брюсселі відбудеться Форум ЄС-Україна з питань оборонної промисловості

Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

РФ наразі не запрошена на Саміт миру, але мирний процес без Росії неможливий - МЗС Швейцарії

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА