21:01 13.06.2019

У Запоріжжі викрадачі вбили свою жертву, в Бердянську викраденого вдалося врятувати

2 хв читати
У Запоріжжі викрадачі вбили свою жертву, в Бердянську викраденого вдалося врятувати

У Запорізькій області відбулися два випадки викрадення людей - у Бердянську (викраденого вдалося звільнити) та Запоріжжі (зловмисники вбили свою жертву).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, 12 червня до Шевченківського відділення поліції Запоріжжя надійшла інформація про те, що на вул. Тульській невідомі насильно посадили в автомобіль ВАЗ чоловіка, 1981 р. н., після чого зникли в невідомому напрямку.

Під час операції "Перехоплення" менше ніж через годину розшукуваний ВАЗ помітили в селі Наталівці Запорізької області. Під час затримання викрадачі викинули з салону автомобіля тіло викраденого та згодом убитого чоловіка. Зловмисники розбіглися в різні боки, але вдалося затримати водія ВАЗа.

Встановлено, що викраденого чоловіка в салоні автомобіля побили, після чого в нього вистрілили з невстановленої травматичної зброї. Від отриманих поранень чоловік загинув.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Крім того, 13 червня о 11:51 до Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення місцевих жителів про те, що в Бердянську на вул. Північній невідомі зі зброєю силою завантажили чоловіка до свого мікроавтобуса і зникли.

Мікроавтобус було оголошено в розшук, через короткий час поліція зафіксувала його в межах міста. Зловмисників, 1983 р. н. і 1986 р. н., затримано, заручника звільнено.

Слідство встановило, що викрадачі вимагали від місцевого жителя $10 тис. Після погроз із застосуванням зброї той погодився віддати їм гроші. Коли зловмисники поверталися на мікроавтобусі за грошима, їх помітила і затримала поліція.

У салоні транспортного засобу виявлено дві гвинтівки, які відправлять на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2.ст. 189УК України (вимагання).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА